Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت بازرگانی دولتی ایران، امیر طالبی با تأکید بر اهمیت و ضرورت در دسترس بودن انواع کالاهای اساسی برای عموم مصرف‌کنندگان، افزود: انتظار می‌رود با کاهش قیمت برنج ایرانی، مردم به سمت استفاده از این محصول سوق پیدا کنند و همچنین واردات برنج، امکانی است تا مصرف‌کنندگان حداقل از وجود برنج‌های خارجی در بازار با قیمت مناسب و به مقدار کافی، اطمینان خاطر داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه افزایش عرضه هر کالا بر کاهش قیمت آن کالا در بازار تأثیر خواهد گذاشت و تعادل در عرضه و تقاضا، باعث تعدیل قیمت‌ها خواهد شد، اظهار کرد: شرکت بازرگانی دولتی ایران بر اساس تکالیف ابلاغی، انواع کالاهای اساسی از جمله برنج را به کشور وارد می‌کند؛ ضمن اینکه بخش خصوصی نیز در واردات این محصول از سهم بالایی برخوردار است.

طالبی با تأکید بر کیفیت مطلوب برنج‌های وارد شده به کشور توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران و تلاش این شرکت برای خرید کالاهای درجه یک از جمله برنج، تصریح کرد: برنج‌های وارداتی به کشور، ابتدا در محل تولید کالا توسط بازرسان بین‌المللی، نمونه‌برداری شده و این نمونه‌ها برای آزمایش به آزمایشگاه‌های معتبر خارجی ارسال می‌شوند و پس از تأیید، کالا در مبادی ورودی کشور بر اساس همان مشخصات که در قرارداد خرید ثبت شده، تحویل گرفته می‌شوند.

معاون شرکت بازرگانی دولتی ایران با اعلام اینکه واردات کالای اساسی توسط بخش خصوصی نیز از قاعده بازرسی و تأیید محموله‌های وارداتی پیروی می‌کند، خاطرنشان کرد: علاوه بر تأییدیه‌های خارج از کشور، در داخل کشور نیز قبل از ترخیص انواع کالاها، سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان ملی استاندارد ایران از این کالاها، نمونه‌برداری و آزمایش می‌کنند و سپس اجازه ورود آن کالا را به کشور می‌دهند.

کد خبر 5552254

منبع: مهر

کلیدواژه: قیمت برنج شرکت بازرگانی دولتی ایران ستاد تنظیم بازار لغو ممنوعیت واردات برنج بانک مرکزی سیلاب مرکز مدیریت راه های کشور بورس واردات برنج سید احسان خاندوزی خسارات سیلاب سازمان هواپیمایی کشوری روسیه وزارت نیرو صادرات غیرنفتی رستم قاسمی سازمان امور مالیاتی گمرک ایران شرکت بازرگانی دولتی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۴۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران

اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران مستقر شدند.

به گزارش ایسنا، تعدادی از فعالان و نمایندگان عرصه اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران جهت ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایرانی حضور یافتند.

در این نشست حسن زمانیان، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی اظهار کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات بویژه صادرات و همچنین در جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

وی ضمن اظهار خرسندی از حضور و استقرار اتاق‌های بازرگانی در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است.

زمانیان افزود: در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صمت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صمت گواهی‌نامه‌های رتبه‌بندی تحقیق و توسعه صادر می‌شود که معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی درصورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می‌مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین‌کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران صادر می‌شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد، آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند، از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی تصریح کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است، ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم و این فاصله به این دلیل است که نمی‌توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری‌سازی نرسانده‌ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود و باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که دارای پیچیدگی اقتصادی مثبت باشند.

به نقل از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد و همچنین محصولات تولیدشده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرند که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می‌توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری‌سازی و فروش محصولات نقشی کلیدی داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • سکه‌های حراج شده از استاندارد‌های بانک مرکزی برخوردارند
  • تداوم عقب‌نشینی نرخ ارز در بازار غیر رسمی/ قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان بازمی‌گردد؟
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟